Banner Instructies via de Instruct-Pro App

Contact

Branches & Sectoren

In welke sectoren zijn wij werkzaam?

Instruct-Pro schoonmaak in de zorg

Veiligheid in de sector Zorg

Veiligheid en zorgvuldigheid is een zaak voor professional en patiënt.

Het veiliger maken van de zorg staat hoog op de agenda van het Ministerie van VWS. Sinds de invoering van het veiligheidsmanagementsysteem (VMS) zijn instructies en richtlijnen gericht op diverse elementen van de veiligheidsagenda. Instruct-Pro Safety App ondersteunt diverse protocollen rondom veiligheidsmanagement zoals risico-inventarisatie werkzaamheden derden. Van monitoring van schoonmaakprotocollen tot onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur en gebouwen.

Duurzame inzetbaarheid in de sectoren Bouw & Infra

Verlaag de uitval in de bouw door kwalitatieve instructies

Duidelijke instructies over (delen van) werkprocessen verlagen niet alleen de uitval- en faalkosten, maar verhogen ook de inzetbaarheid van werknemers. Instruct-Pro Safety App biedt data waarmee bouwbedrijven hun eigen werkprocessen verder kunnen optimaliseren. Bouwplaats en kantoor worden bovendien realtime met elkaar verbonden.

 

Digitalisering in de bouwsector
energie transitie

Bijzondere uitdaging in de sector Energie

Leren omgaan met nieuwe technologie tijdens energietransitie

Kleine foutjes kunnen zware gevolgen hebben. Deze sector die onder hoge druk in een transitiefase zit heeft te maken met de toepassing van nieuwe technologieën en onderbezetting van op het juiste niveau geschoold personeel. Juist daarom wordt de Instruct-Pro Safety App gebruikt om de veiligheid van mensen te waarborgen

Risico's in sectoren Installatie & Onderhoud

Ongelukken voorkomen door maatwerk werkinstructies

Vergroten van veiligheid op weg naar en op de werkomgeving vraagt o.a. om zeer kwalitatieve en adequate instructies waarmee zowel kennis als gedrag aangesproken worden. De invloed en betrokkenheid van uitvoerende technici op veiligheid stijgt met behulp van de directe communicatie via de app met planningsafdelingen.

Instructies direct via de App van Instruct-Pro

Nieuwsgierig geworden of Instruct-Pro voor uw organisatie directe voordelen biedt?