Banner werken met de Instruct-Pro App

Contact

Check-Marks en Onderbrekingsknop | Direct inzicht in werkwijze

De Check-Marks geven een totaal overzicht van de werkwijze van de vakmensen op de werkvloer.

Iedere stap binnen het proces inzichtelijk

In de basis module heeft iedere stap binnen de werkinstructies een Check-Marks. Na elke stap wordt deze door de vakman afgevinkt. De Check-Marks geven een totaal overzicht van de werkwijze van de vakmensen op de werkvloer.

Indien wenselijk kan er vanuit het bedrijf een Onderbrekingsknop ingebouwd worden. Hiermee wordt aan de vakman aangegeven dat het werk kan worden voortgezet zodra een andere expert goedkeuring heeft gegeven.

Een belangrijk hulpmiddel bij hoog risicodragende werkzaamheden.

Planning via Instruct-Pro

Voordelen Onderbrekingsknop en Check-Marks

Indien binnen een project verschillende handelingen volgordelijk door verschillende vakmensen uitgevoerd dienen te worden, biedt de Onderbrekingsknop in de werkinstructie een uitkomst.

Degene die een Onderbrekingsknop ziet op zijn scherm, kan niet verder in het programma en is afhankelijk van de expert, die (ook op afstand) de Onderbrekingsknop kan opheffen. De expert kan voor het opheffen van de Onderbrekingsknop andere vakmensen eerst de benodigde handelingen laten doen voordat de vakman met de Onderbrekingsknop weer verder mag in het proces.

Effectief werking in het magazijn met Instruct-Pro App

Dashboard voor Check-Marks

In het dashboard van bijvoorbeeld de voorman, planner of expert zijn de effecten van werkwijze van de vakmensen te zien door middel van de wel of niet aangevinkte Check-Marks gedurende het project.

Naast het wel of niet aanvinken van een Check-Marks is ook de tijdsduur van het aanvinken een onderdeel van het dashboard.

Hiermee heeft het bedrijf een aantoonbare werkwijze van projecten voor zijn opdrachtgevers.

Meer weten over de werking van Instruct-Pro?