Banner Energie Instruct-Pro

Contact

Info Branche Energie

Instruct-Pro draagt graag bij aan een branche waarin verandering een 'must' is.

Kiezen voor nieuwe energiesystemen

Er zijn veel technische opties die in deze energietransitie met elkaar verbonden moeten worden tot een nieuw efficiënt en CO2-arm geheel. De noodzaak van warntepompen, windmolens, zonnepanelen of andere vormen van CO2-vrije electriciteit is evident. Dat maakt vervolgens nieuwe werkmethoden met eveneens nieuwe technische kennis noodzakelijk.

Het kennis- en leerplatform Zivier neemt voor het aanleren van nieuwe kennis een belangrijke plaats in.  Om ook de veiligheid en efficiëntie te waarborgen biedt de technologie van Instruct-Pro een uitkomst.

Met AR/VR-technologie gaan monteurs met grotere zekerheid aan de slag en wordt de data van hun werkzaamheden opgeslagen. Wat voor de infrastructuur van de electriciteitsmarkt geldt, geldt tevens voor bijvoorbeeld waterstof. 

energie transitie
zonne- en windenergie

Samen zorgen voor nieuwe technologische toepassingen

Stelt u zich eens voor dat uw technische professionals op hun werklocatie de AR-bril opzetten. Kijkend door de extra informatielaag weten zij precies wat er van hen wordt verwacht. Geen aparte werktekeningen meer, maar geïntegreerde schema’s geprojecteerd op het object waaraan gewerkt wordt.

Toekomstmuziek?  

Welnee, reeds nu wordt dit bij verschillende projecten toegepast en in de komende jaren neemt het gebruikt van Mixed Reality alleen maar toe.

Meer weten over de werking van Instruct-Pro?