Banner veilig werken met Instruct-Pro

Contact

Info Branche Installatie

De installatiebranche heeft net als Instruct-Pro te maken met versnelde innovaties

Hypermoderne technologie wordt noodzaak, geen luxe!

De app en bedrijfssoftware van Instruct-Pro die 24/7 duidelijke digitale werkinstructies toont en daarbij direct communiceert tussen werklocatie en kantoor is een eerste stap. Meer en meer organisaties zien de voordelen.

De snelle innovaties in deze branche gaan zorgen voor nog meer toepassingen van technologie die de professional ondersteunt. De mixed reality doet zijn intrede en Instruct-Pro ondersteunt daarbij met programma’s, apparatuur en trainingen.

Dit doen wij niet alleen. Samen met actieve installateurs verkennen wij de mogelijkheden om Mixed Reality ook in deze branche een vaste plek te geven. Laten wij samen uw professionals alvast kennis laten maken met Augmented Reality; dan zijn schema’s als hiernaast dynamisch in beeld.

Schema elektrische installatie
Oude format schema's worden vervangen door digitale informatie in Instruct-Pro
Voorloper digitale werkinstructies

Collectiviteit en samenwerking

De druk op samenwerking neemt toe door het complexer worden van het installatiewerk. Instruct-Pro biedt middelgrootte en kleinere installatiebedrijven de mogelijkheid om de kennis gezamenlijk actueel te houden en met gebruik van digitale werkinstructies actief te gebruiken. Onze SaaS-oplossing biedt ook prijstechnisch vele voordelen waarover wij u graag informeren.

Gaat het fysieke instructieboekje verdwijnen?

Waarschijnlijk binnenkort voorgoed in het museum voor oude hulpmiddelen. Daarvoor in de plaats een digitale wereld met IoT-connecties, AR/VR en directe data-verzameling in uw eigen ERP-systeem. Het toekomstige werk komt er anders uit te zien. Laat eens weten of u ook al stappen in die richting zet.

Meer weten over de werking van Instruct-Pro?